Mobilkran Stockholm

RING OSS - 08-437 376 24

Lyftkran

Stor lyftkran med krok

En lyftkran behöver du så snart du står inför att behöva utföra tunga lyft. Det kan vara allt från stora och otympliga tanker, timmer, järnbalkar, betongblock, husmoduler eller vad som helst. Vi har alla de slags lyftkranar som kan behövas vid skogsarbete, bensintankers, järnbalkar, betongblock eller liknande vid tunga lyft.

Tjänster med lyftkran i Stockholm

Vårt företag erbjuder hjälp med alla slags lyft och transporter och kan även erbjuda tunghantering och minikranar för sådana uppdrag. Vi är erfarna maskinister som kan hantera alla slags mobilkranar och kranbilar. Vi är alla yrkesskickliga maskinister och chaufförer. På lyftsidan kan vi leverera mobilkranar i storlekarna från 30 ton till så stora lyft som 130 ton. Vi kan även erbjuda transport av allt som kan kräva kranväxlare och stora bodbilar.

Vi hänger med i utvecklingen

Utvecklingen inom lyftkranar, mobilkranar, kranbilar och kranlyft går snabbt framåt och vi hänger med i den utvecklingen. Det gör vi genom att köpa in fler fordon med alltmer avancerad utrustning. Våra mobilkranar har till exempel radiostyrning, variobase och bomkamera, så att vi kan se hur lyftet går och hur det ser ut just där kranen befinner sig. Och de byggs allt större så att de kan lyfta alt tyngre föremål.

Ta kontakt och anlita oss för alla slags tjänster med kranbil, lyftkran, kranlyft och mobilkran i Stockholm.

Dennis Johannessons Mobilkranar AB


Mätarvägen 12
196 37 Kungsängen

08-437 376 24

[javascript protected email address]

556507-0215


Mobilkran

Kranbil

Lyftkran


logo-image

Om Oss

Vi är bäst på mobilkranar

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Dennis Johannessons Mobilkranar AB

Org nr: 556507-0215
Mätarvägen 12
196 37 Kungsängen
Tel: 08-437 376 24

Hitta hit