Mobilkran Stockholm

RING OSS - 08-437 376 24

Mobilkran

Mobilkran

Vi tillhandahåller alla slags tjänster som kräver tunga lyft med mobilkran i Stockholm. En mobilkran behöver du när du behöver förflytta tunga föremål, höja eller sänka de tunga föremålen. En mobilkran kommer åt i trängre utrymmen, platser där det är svårt att komma åt med en annan och stabil lyftkran. På alla sådana platser kan våra mobilkranar stå för att lyfta, höja eller tunga föremål. En mobilkran kan du till och med ställa på tvären, exakt i den vinkel som du behöver för att kunna komma åt att lyfta de tunga föremålen.

Lyftkran i Stockholm

Vårt företag vänder sig till företagskunder och privatkunder som behöver hjälp med tunga lyft. I Stockholm vänder vi oss till företagskunder. Är det så att du har ett byggbolag som behöver lyftkran eller mobilkran har vi de fordon - och tjänster med mobilkran - som du behöver. Vi kan utföra alla slags svåra eller till och med omöjliga lyft med vår mobilkran i Stockholm. 

Vi arbetar även med sedvanliga lyftkranar för olika slags byggen. Har du ett bolags- eller fastighetsbolag som behöver en lyftkran i Stockholm? Vi har de slags lyftkranar som du behöver. Ta gärna kontakt och få kostnadsfri offert för alla slags tjänster med lyftkran i Stockholm. Då kan vi berätta om alla de slags tjänster som vi kan hjälpa dig med.

Kranbil i Stockholm

Har du behov av att bärga ett fordon av något slag? Vi har kranbil i Stockholm som kan bärga, lyfta och transportera tunga fordon, timmer, stora järnbalkar eller det som du behöver flytta på, och köra bort. Våra kranbilar klarar av stora lyft, mellan 30 till 130 ton. När du har behov av att lyfta så tunga föremål, finns våra kranbilar, mobilkranar, lyftkranar och kranlyft i Stockholm och våra maskinister och chaufförer till din tjänst.

Olika kranlyft du behöver i Stockholm

När du behöver olika slags av kranlyft av tunga saker, anlita oss för de tjänster som kräver kranlyft i Stockholm. Då arbetar vi så säkert vi bara kan med de tunga lyften. Vi är erfarna maskinister som kan hantera fordonen och lyftkranarna. Vi kan beräkna vikt, vinkel och väderförhållanden så att de sker på ett säkert sätt. När vi utför riktigt tunga lyft arbetar vi både effektivt och säkert. Alla våra medarbetare har vidareutbildning om hur utföranden av tunga lyft ska ske så säkert det bara går, både för oss och för dem som befinner sig i närheten av de tunga lyften.

Anlita oss för tunga lyft

Vi erbjuder tjänster som inbegriper alla slags tunga lyft med mobilkran, lyftkran, kranbil eller kranlyft i Stockholm.

Du får kostnadsfria offerter när du tar kontakt för en förfråga om mobilkran i Stockholm. 

Dennis Johannessons Mobilkranar AB


Mätarvägen 12
196 37 Kungsängen

08-437 376 24

[email protected]

556507-0215


Mobilkran

Kranbil

Lyftkran


logo-image

Om Oss

Vi är bäst på mobilkranar

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Dennis Johannessons Mobilkranar AB

Org nr: 556507-0215
Mätarvägen 12
196 37 Kungsängen
Tel: 08-437 376 24

Hitta hit